29 juni 2011 så kjøpte jeg postkasse på Kapro i Karasjok samt bok og penner på bokhandelen som den gang var i Karasjok. Tror også jeg hadde med samisk og norsk flagg med opp til toppen av Haldi. Tok med streng/ståltråd samt noe verktøy og putta alt dette opp i en stor ryggsekk. Så gikk jeg rett opp omtrent der postkassen står i dag og det var fin temperatur, men masse mygg. Fikk da satt fast postkassen til denne gamle trigrometiske stanga som er oppe på Haldi.

Nå har postkassen stått der oppe på Haldi i nesten 10 år og om en måneds tid så har denne postkassen 10 års jubileum. Nå er det den sjette boka som er oppe i postkassen. Fem bøker har jeg hjemme.

Hva kan jeg gjøre med de fem bøkene jeg har hjemme?

Når jeg har hatt tur oppe på Haldi så tar jeg bilde av sidene fortløpende, limer det i et word document og printer ut. Setter det i en ringperm. Nummerer fortløpene slik at når jeg trekker gevinster med random.org så er det enkelt å finne ut hvem som var den heldige. Så hvis du skriver tydelig så er det lettere å finne ut hvem vinneren er.

Så har jeg denne 'Besøkslista' på hjemmesiden haldi.no som er en 'kopi' av boka på Haldi, men kun de som ønsker det kommer inn på denne 'Besøkslista'.